SDP defensa l’equiparació de les pensions de jubilació amb el salari mínim

El candidat a cap de Govern progressista i diversos components de la candidatura territorial d’Encamp mantenen una trobada amb els padrins de la parròquia

-
-
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) defensa que la “pensió mínima de jubilació estigui al nivell del salari mínim”. També es pretenen incrementar les pensions de viduïtat. Així ho ha explicat la número 2 de la candidatura nacional, Sandra Cano, després de mantenir, juntament amb el candidat a cap de Govern, Josep Roig, i diversos membres de la llista territorial encampadana, una trobada amb els padrins de la parròquia.

Malgrat que han parlat de qüestions fonamentals com l’accés a l’habitatge, l’atenció sanitària, la protecció dels més vulnerables o la mobilitat còmoda i sostenible, Cano ha explicat que l’objectiu fonamental, a banda d’“explicar el nostre programa” era, sobretot, departir una bona estona amb la gent gran d’Encamp, a la casa pairal, i “escoltar els seus neguits”. Així, per exemple, els han comentat les dificultats per fer front en molts casos al cost del lloguer de l’habitatge. I com de difícil és poder afrontar els increments.

En el cas concret de la parròquia d’Encamp, una de les qüestions que més han posat sobre la taula els padrins ha estat la manca de parades d’autobús que hi ha per dins el poble. “Se’n queixen molt, perquè tot i que el transport és gratuït” no hi ha prou punts on els vehicles s’aturen, a parer dels padrins. Els candidats progressistes -a banda de Roig i Cano també hi havia Aaron Comella i Joan Carles Romera- han destacat la necessitat de “garantir el dret universal a un habitatge digne” o “fer del sistema de salut un pilar del servei públic”.

Comentaris

Trending