Inici de les obres de remodelació de la recta de la Margineda

L'objectiu és fer més atractiva l'entrada a la capital per Santa Coloma i l'avinguda d'Enclar

Enderroc d'una construcció annexa a la borda de la Margineda.
Enderroc d'una construcció annexa a la borda de la Margineda.
L'enderroc d'una part annexa a la borda de la Margineda ha marcat el tret de sortida de les accions de les obres de remodelació de la zona que duen a terme els tres propietaris dels terrenys adjacents. Es reduiran de quatre a tres els carrils de circulació i s'ampliaran les voreres fins a nou metres. La cònsol major d'Andorra la Vella Conxita Marsol ha subratllat en diverses ocasions que l’avinguda d’Enclar és “l’entrada noble a la capital".

Una de les tres societats familiars de la zona de la recta de la Margineda ha començat a enderrocar una part annexa a la borda que hi ha a tocar de la rotonda. Els privats duen a terme les obres en aquesta zona. L'objectiu és fer més atractiva l'entrada a la capital per Santa Coloma i l'avinguda d'Enclar.

Els treballs consistiran en reduir de quatre a tres els carrils de circulació, un en sentit baixada i un en sentit pujada. El tercer serà reversible. S'ampliaran les voravies fins al nou metres amb una part central enjardinada amb cirerers bords, gespa i flors de temporada i el paviment de la voravia de color granit. A més, cada 50 metres s’hi ubicaran bancs, jardineres i il·luminació. També es farà un carril bici. S'amplia la voravia dreta en sentit pujada però cap a l'interior de la propietat privada on ara hi ha prats. La carretera manté l'amplada. Es redueix a tres carrils per pacificar el trànsit i fer-la una via urbana, no ràpida.

La cònsol major d'Andorra la Vella Conxita Marsol ha subratllat en diverses ocasions que l’avinguda d’Enclar és “l’entrada noble a la capital i que la voluntat és fer que els vehicles es desviïn per aquest eix". Aquest és un dels projectes importants del mandat de l'actual equip comunal. El comú també preveu construir en aquesta zona un arc amb leds.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending