El PS vol que Govern es mulli amb el transport sanitari

La consellera general Susanna Vela denuncia que l’executiu ha gestionat malament la situació i alerta que un servei essencial “pot quedar en entredit en qualsevol moment”

Susanna Vela a l'hemicicle.
Susanna Vela a l'hemicicle. PS

El PS vol que el Govern es mulli i faci pública la seva postura en la polèmica del transport sanitari. Per això, ha presentat una pregunta oral que l’executiu haurà de respondre al ple de control que està previst el mes vinent. Des de la formació es considera que “la problemàtica ha estat gestionada insuficientment” i, ara, exigeix saber quines solucions es proposen.

La sessió ha de tenir lloc el dia 13 i, queda clar, l’afer del transport sanitari serà un dels eixos. La consellera general Susanna Vela ha presentat la pregunta oral però ha avançat que es considera que el Govern no ha actuat del tot correctament.

“La contractació ha estat, des de l’inici, problemàtica i gestionada insuficientment”, ha denunciat la parlamentària escaldenca. “Sabem que el Govern es vol mantenir al marge, tal com va anunciar en el ministre portaveu, i que l’única mesura ha estat la de facilitar un mediador extern, però ens sembla completament insuficient”, ha apuntat.

Vela remarca que “es tracta d’un servei d’alta importància, que pot quedar en entredit en qualsevol moment vista la situació”. A banda, lamenta que “ens consta que actualment hi ha personal del SAAS suplint el del SUM per culpa d’aquesta problemàtica”.

Etiquetes

Comentaris

Trending