Jacint Risco, president provisional del consell d’administració de la CASS

El representant dels pensionistes a l’òrgan de direcció de la parapública assumirà el càrrec “en funcions” fins a l’arribada dels nous membres, entre els quals una Montserrat Capdevila que ha d’agafar el relleu definitiu d’Albert Font

Risco representa els pensionistes i jubilats al consell d'administració de la CASS.
Risco representa els pensionistes i jubilats al consell d'administració de la CASS. Toni Solanelles

De forma provisional, a l’espera que Govern faci oficials qui ocuparà les dues vacants a l’òrgan de direcció, però, de moment, Jacint Risco és el nou president del consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). El representant dels pensionistes agafa, doncs, el relleu d’Albert Font, un cop s’ha fet efectiu el seu salt al ministeri de Salut. En pocs dies, però, tot apunta que serà substituït per Montserrat Capdevila.

La sortida de Font, que fins ara era el president de l’òrgan de direcció de la parapública, feina necessari el nomenament d’una persona que exercís en càrrec de forma provisional. Això es va fer en la reunió del passat dia 29. I l’elegit, seguint el que estableix la Llei de la seguretat social, ha estat Risco. És el conseller que va ser escollit pel col·legi dels pensionistes en les darreres eleccions.

Risco serà el president en funcions de l’òrgan durant uns dies. Es preveu que Govern nomeni en un termini breu de temps les dues persones que han d’ocupar les vacants al consell: la de Font i la de Susagna Arasanz, que va morir fa unes setmanes. Tal com va avançar Altaveu, una d’elles hauria de ser l’economista i ex cònsol menor i major d’Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila. Un cop accedeixi al càrrec de consellera, la majoria de l’executiu permetrà que sigui escollida presidenta, ara sí definitiva, de la CASS.

Comentaris (14)

Trending