Es manté com a mínim fins al 30 de setembre la incertesa sobre el transport sociosanitari

El SAAS dicta una pròrroga extraordinària en favor de la Creu Roja, encarregada històricament d’un servei al qual renunciarà si es treu a concurs

Comentaris

Un vehicle de la Creu Roja.
Un vehicle de la Creu Roja. Toni Solanelles

La Creu Roja continuarà prestant almenys fins al 30 de setembre el servei de transport sociosanitari intern programat individual i col·lectiu. Possiblement sigui la darrera pròrroga acordada pel consell directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), encara que ni tan sols això és clar. El conveni entre les dues parts fa temps que està en períodes de pròrroga i la incertesa fa temps que fa ballar el paraigua als treballadors i a l’ONG.

De moment, fins al darrer dia de setembre l’entitat es continuarà encarregant del servei com ha fet històricament. El consell directiu del SAAS va acordar el 28 de juny un allargament extraordinari del conveni però no ha estat fins ara, en plenes vacances, que s’ha publicitat al BOPA. La Creu Roja continuarà percebent 30.000 euros mensuals per desenvolupar el servei. Però això no resol la problemàtica de fons.

Un vehicle de transport sociosanitari de la Creu Roja.

Relacionat

Creu Roja no optarà a realitzar el transport sociosanitari si es treu a concurs

L’ONG fa temps que reclama una solució de fons i a llarg termini que, de moment, no arriba. I ja ha advertit que si es presenta un concurs formal no s’hi presentarà perquè en ser una entitat no governamental i, per tant, i en principi, sense afany de lucre, no està registrada davant el departament de Comerç i, en conseqüència, ni que ho volgués, legalment no es podria presentar com va quedar clar amb el concurs del transport sanitari.

Etiquetes

Comentaris

Trending