Dos residents de Salita, dos més de Sant Vicenç d’Enclar i un de L’Albó ingressats al Cedre

La pressió al centre hospitalari baixa amb tres altes a la planta Covid i una més d’entre els pacients que romanien a l’UCI

Trasllat d'un pacient de Sant Vicenç d'Enclar cap al Cedre, dimecres.
Trasllat d'un pacient de Sant Vicenç d'Enclar cap al Cedre, dimecres. Cristian Cortés

La planta Covid del Cedre està pràcticament al límit de la seva capacitat, amb cinc nous ingressos formalitzats les darreres hores. Segons les dades del SAAS, a Salita s’han detectat dos nous positius que han estat enviats cap al centre sociosanitari públic, igual com ha passat amb un intern de la residència L’Albó de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell. A més, s’han traslladat cap al Cedre dos contagiats més en el brot de Sant Vicenç d’Enclar.

D’aquesta manera, ara mateix, segons les darreres dades oficials, al centre gestionat pel SAAS hi ha 24 ingressats amb Covid: 13 de Salita, 10 de la residència de Santa Coloma on la vigília de Reis es va detectar un perillós brot de coronavirus i l’intern de L’Albó. L’ascens en el centre sociosanitari contrasta, aquest divendres, amb un descens de la pressió hospitalària.

En aquest sentit, a l’hospital hi ha quatre malalts menys ingressats amb Covid. En concret, hi ha un saldo de tres hospitalitzats menys a la planta Covid i un menys a la unitat d’intensius (UCI), on segueixen intubades tres de les cinc persones que ara hi ha. A la planta ordinària hi ha un total de 18 pacients pels 21 que hi havia ahir.

Comentaris

Trending