Sandra Cano i Alain Montané es perfilen com els candidats progressistes a Encamp

SDP avança en la confecció de candidatures amb la intenció de ser, directament o indirectament, en tantes parròquies com li sigui possible

-
-
Encamp és una de les parròquies en què el moviment progressista de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) tindrà amb tota seguretat candidatura. L’agent immobiliària Sandra Cano i el funcionari Alain Montané tenen tots els números per encapçalar la llista. SDP va avançant en la confecció de candidatures amb l’objectiu de ser present en tantes circumscripcions parroquials com li siguin possible, ja sigui de forma directa o indirecta.

A Encamp és on la formació presidida per Jaume Bartumeu té un dels comitès més actius. Sandra Cano és la coordinadora de tots els comitès parroquials i ja fa temps que està present en la vida pública de la parròquia encampadana. És habitual veure-la col·laborar en mitjans de comunicació, per exemple. També té un paper força actiu dins de la direcció nacional. De fet, en els comicis del 2015 formava part de la candidatura nacional que enguany liderarà Josep Roig. 

Alain Montané és un veterà de la política que ja va ocupar el segon lloc de la llista d’SDP a la territorial d’Encamp fa quatre anys. Montané és una de les persones que, procedent del PS, on va tenir càrrecs orgànics, va seguir Bartumeu quan hi va haver la fractura socialdemòcrata. La seva activitat dins del partit també és força habitual. La candidatura d’Encamp seria, hores d’ara, la més ben definida.

La formació és clar que també serà present a Andorra la Vella i, a partir d’aquí, caldrà veure quina força tindran els progressistes per participar en projectes parroquials, en solitari (a Ordino, per exemple) o en grup (potser a Escaldes i, sobretot, a Sant Julià). En territori lauredià, els progressistes són partidaris de refer una segona ‘Laurèdia en Comú’ sense que aquesta hagi de ser la denominació i amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania una proposta que vagi més enllà d’Unió Laurediana.

Comentaris

Trending