Units pel Progrés demana la dimissió de Benazet pel “descontrol i incompetència” de la pandèmia

La formació carrega especialment contra la decisió de retirar les mascaretes a les aules, fet que “ha facilitat l’increment dels contagis entre els nostres infants”

Comentaris

Alfons Clavera, d'Units pel Progrés
Alfons Clavera, d'Units pel Progrés

Units pel progrés (UPA), la formació política que, liderada per l’advocat Alfons Clavera, es va presentar a les generals del 2019, reclama la “dimissió immediata” del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. Ho justifiquen argumentant “la pèssima gestió de la crisi sanitària derivada de la pandèmia del Sars-CoV-2”  i parlen obertament de “descontrol i incompetència” per part del Govern.

El comunicat emès des del partit polític és contundent. I és que, recorden, “el descontrol i incompetència del Govern” ha fet que Andorra “estigui a la capçalera del llistat dels països del món amb el més elevat índex de transmissió” del virus. Carreguen especialment contra “la incorrecta, precipitada i injustificada decisió” de retirar la mascareta dels alumnes a classe. “Aquesta actuació ha facilitat l’increment descontrolat dels contagis entre els nostres infants”, denuncien.

Units pel Progrés també posa el focus en “la greu manca de recursos humans i pressupostaris que han desembocat en la total i absoluta inoperància de l’Oficina Covid”. Així, recorden que “a hores d’ara ni tan sols es pot realitzar la traçabilitat dels contagiats, restant impossible la seva prevenció i contenció”.

També denuncien que són diversos els ciutadans que se’ls han queixat de “l’important retard en obtenir el resultat de les proves diagnòstiques”. Això “fa s’hagi descontrolat la pandèmia al nostre país, amb el greu perjudici que això representa per la salut de tots els ciutadans d’Andorra”.

Comentaris (11)

Trending