Una padrina de 94 anys ingressada a planta esdevé la víctima 137 de la pandèmia

Durant el cap de setmana s’han notificat fins a 347 nous contagis de coronavirus, però els casos actius “baixen significativament” fins a 1.761

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Una padrina de 94 anys que ja estava molt dèbil abans de contraure la Covid ha esdevingut les darreres hores la víctima 137 de la pandèmia durant un cap de setmana en què s’han notificat 347 nous contagis. Amb tot, segons que ha anunciat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, els casos actius “baixen significativament” fins a 1.761. La pressió hospitalària es manté estable amb 18 persones ingressades a planta i 17 a l’UCI.

Els darrers dies hi ha hagut tres persones que han perdut la vida en relació amb la Covid: dos homes de 77 i 57 anys, el segon confinat a casa i que va acabar morint al servei d’Urgències, i l’esmentada dona de 94 anys que “estava molt justeta” i no ha pogut superar l’impacte de la Covid. Martínez Benazet ha explicat que divendres es van notificar 142 casos, dissabte se’n van anunciar 119 i diumenge 86 més.

En total fins ara s’han notificat 21.061 contagis, dels quals hores d’ara n’hi ha 1.761 d’actius, després que s’hagin donat un bon nombre d’altes. En concret, i des de l’esclat de la crisi sanitària, s’han donat 19.164 altes. El titular de Salut ha afirmat que “quant a la variant Delta, les dades ens van a favor. Si no tinguéssim l’amenaça d’Òmicron estaria molt tranquil”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending