Nou rècord de vacunacions amb més de 2.000 dosis en un únic dia

Hi ha la primera injecció de Pfizer per a joves d'entre 16 i 18 anys i les segones d'AstraZeneca a persones vacunades a l'abril i els efectes es noten en un nombre de contagis gairebé residual

Comentaris

Gent un cop vacunada esperant els quinze minuts per descartar reaccions adverses.
Gent un cop vacunada esperant els quinze minuts per descartar reaccions adverses. Altaveu

La campanya de vacunació ha assolit aquest dilluns un nou rècord amb l'administració de 2.054 dosis. Des de l’inici del Pla de vacunació contra la Covid ja s’han administrat 53.161 dosis –35.591 primeres i 17.570 segones-. L'inici de la vacunació entre la gent jove ha estat determinat per l'augment de dosis subministrades.

Entre els 2.054 vials, hi ha la primera dosi de Pfizer per a joves d'entre 16 i 18 anys i les segones  d'AstraZeneca a persones vacunades a l'abril. El 54% de la població ja ha rebut almenys una injecció i un 26,62% les dues.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus al Principat és de 13.828 persones i es registren un total de 13.626 altes. El total de defuncions fins a la data és de 127. Actualment hi ha 75 casos actius. Són sis menys que en l'actualització de dilluns. L'augment de les vacunacions coincideix amb un descens quasi total de casos. Entre dilluns i dimarts, només han estat diagnosticats dos contagis més.

Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha quatre aules sota vigilància activa –dos en total i dos en parcial– i quatre en vigilància passiva. Les dades han estat facilitades aquest dimarts per Govern.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending