Lleugera reducció dels pacients Covid ingressats a l’hospital i al Cedre

La unitat de cures intensives del centre sanitari, però, té un nou pacient, fet que fa pujar a set les persones a aquesta àrea quatre de les quals sota ventilació mecànica

L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma
L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma

Lleugera disminució de la pressió que el coronavirus genera sobre el sistema sanitari. En les darreres hores ha baixat el nombre de pacients ingressats tant a l’hospital de Meritxell com a la planta Covid del Cedre. L’aspecte negatiu és l’entrada a la unitat de cures intensives (UCI) d’una setena persona afectada per la malaltia.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha fet públic l’actualització dels pacients que es troben tant a l’hospital com a la residència sociosanitària. En comparació a les xifres del dimarts, hi ha dos persones menys internades al centre mèdic. De 31 malalts s’ha baixat a 29. D’aquests, 22 (3 menys) es troben a planta i set a l’UCI. Per tant, hi ha una persona més al servei de vigilància especial. Dels interns a aquesta àrea, quatre necessiten respiració mecànica.

Pel que fa al Cedre, hi ha 21 persones internades a la planta Covid, provinents dels brots detectats els darrers dies a Sant Vicenç d’Enclar -també hi ha avis d’aquest centre a l’hospital-, Salita i l’Albó. Per tant, dos menys que dimarts.  

-seguirà ampliació-

Comentaris

Trending