Un infectat de Covid més a l’UCI i intubat en una jornada amb 59 positius nous

La pressió hospitalària es manté però com a mínim la situació d’un dels pacients afectats pel coronavirus s’agreuja

Un passadís del centre hospitalari.
Un passadís del centre hospitalari. ARXIU

El nombre de persones malaltes de Covid que estan ingressades a la unitat d’intensius ha augmentat les darreres hores. Són cinc i no quatre les persones hospitalitzades. A més, en lloc d’un sol pacient ventilat mecànicament n’hi ha dos. Mentrestant, a planta s’ha reduït d’un pacient el nombre d’ingressats. Les darreres hores s’han diagnosticat 59 nous contagis.

 

La pressió hospitalària es manté aquest dimarts igual que dilluns. Hi ha 23 persones hospitalitzades, divuit a la planta Covid ordinària i cinc més, com s’ha dit, a l’UCI. Són 23 de les 639 persones que formalment pateixen la malaltia al Principat de forma activa actualment, segons les dades facilitades pel ministeri de Salut. Les darreres 24 hores s’han detectat 59 positius més, fet que fa incrementar la incidència acumulada.

Les darreres hores, també, els responsables del ministeri han considerat recuperades 37 persones que havien estat diagnosticades com a malaltes. Això fa que el nombre d’actius creixi en 22 respecte a l’actualització d’aquest dilluns. Des de l’esclat de la pandèmia s’han diagnosticat com a positius 8.308 persones, dels quals 7.451 en aquesta denominada segona onada.

Comentaris

Trending