Govern assegura que el laboratori de Grífols "es manté" malgrat els problemes de la farmacèutica

El ministre portaveu en funcions, César Marquina, la direcció del projecte d'Andorra no ha canviat i els treballs continuen el seu curs

Una simulació del que hauria de ser el centre de recerca de Grifols.
Una simulació del que hauria de ser el centre de recerca de Grifols. ARXIU

“No hi ha hagut absolutament cap canvi”. Aquesta és la resposta que el ministre portaveu en funcions, César Marquina, ha donat davant la dimissió del primer president de la companyia Steven F. Mayer per la patacada en l’àmbit borsari. Assegura que en el projecte d’Andorra no hi ha hagut cap modificació en la direcció.

De moment, impera la tranquil·litat en el si de l’executiu respecte a les informacions que es van succeint en el si de la multinacional farmacèutica i que vol aixecar un laboratori de recerca immunològica als terrenys del Prat de la Farga a Ordino. “Tenim informació constant del projecte perquè Govern és part activa i no hi ha hagut absolutament cap canvi”. “La feina i les reunions tècniques estan avançant de forma contínua”, ha puntualitzat.

Un investigador de Grifols.

Relacionat

L’agudització dels problemes de Grifols posa més dubtes al projecte d’Ordino

Sobre els canvis de direccions que s’han succeït durant aquesta setmana amb la dimissió del president de la companyia, Steven F. Mayer i el nomenament de Thomas Glanzmann, Marquina assegura que “és una empresa privada, que cotitza en borsa i pren les seves decisions”. “Fins avui, això no ha comportat cap afectació al projecte d’Andorra”, ha assenyalat.

Davant el silenci de Grífols, el ministre portaveu en funcions ha recordat que l’objectiu és que el laboratori estigui en funcionament l’any 2025, tot i que “caldrà veure si l’execució constructiva segueix els passos establerts”.

Comentaris (3)

Trending