L’agudització dels problemes de Grifols posa més dubtes al projecte d’Ordino

La dimissió del primer president de la companyia externa a la família que va impulsar la multinacional farmacèutica enfonsa la societat en els mercats borsaris

Comentaris

Un investigador de Grifols.
Un investigador de Grifols. ARXIU

Com més va, més problemes té Grifols. La dimissió del primer president de la companyia aliè a la família que va impulsar la multinacional farmacèutica ha enfonsat l’empresa en els mercats borsaris i ha complicat una mica més encara la situació de la companyia. Tot plegat, a nivell andorrà, genera més dubtes sobre la viabilitat del centre de recerca que s’hauria d’ubicar a Ordino.

Steven F. Mayer va plegar aquest dimarts a la tarda i tot i ser substituït d’immediat per Thomas Glanzmann, que tot i ser extern a la família Grifols ja fa molts anys que hi treballa, la davallada que ha sofert la multinacional a nivell borsari és, pel conjunt de la companyia, és molt greu. Tot plegat és molt complicat per a la farmacèutica, que té prop de 9.000 milions d’euros d’endeutament, que és pràcticament nou vegades més que el resultat abans d’amortitzacions.

Grifols fa silenci respecte dels seus projectes. D’Andorra, excepte la presentació del centre de recerca i la participació de dos dels integrants de la família en una reunió de poble que es va fer al Centre de Congressos d’Ordino. Des de llavors, mai més ningú s’hi ha referit. Ben just el Govern, que és accionista de la societat, i que sempre ha tret ferro a les dificultats per les quals puguin passar la multinacional.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending