Donada d’alta la darrera pacient hospitalitzada degut al coronavirus

Hores d’ara els contagis actius són mínims i ja no resta cap persona ingressada a l’hospital després que n’hagi sortit l’última resident de Salita que hi quedava

Un tècnic i una infermera acompanyant la malalta ja recuperada a la sortida de la planta d'hospitalització.
Un tècnic i una infermera acompanyant la malalta ja recuperada a la sortida de la planta d'hospitalització. SAAS

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha donat d’alta aquest matí la darrera persona afectada de Covid que restava hospitalitzada. Es tracta d’una resident a Salita que com altres companys del centre sociosanitari escaldenc es va infectar en un rebrot de la malaltia que hi va haver fa unes poques setmanes. Tots els casos van ser lleus però per precaució vuit interns de la residència van ser hospitalitzats.

Hores d’ara, els casos que continuen actius són molt pocs. I s’espera que en breu, si no hi ha cap rebrot, es pugui donar per extingit, almenys momentàniament, el coronavirus, com a mínim des del vessant dels casos positius actius. Fins al moment hi ha hagut oficialment 855 casos de Covid, que han causat 52 defuncions.

Segons que ha informat el ministeri de Salut, a banda de l'alta de la persona hospitalitzada hi ha hagut dos dos recuperacions més, amb la qual cosa només queden quatre casos positius actius, dels quals dos afecten a sanitaris. En total, 799 persones han pogut superar per ara la malaltia.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending