El conveni per l'arribada de les vacunes Moderna de França, pendent de la signatura

L'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet diu que el procés segueix el seu curs i es mostra poc esperaançat amb l'obertura dels remuntadors mecànics de les estacions

Comentaris

Jean-Claude Tribolet, aquest dimecres en una roda de premsa.
Jean-Claude Tribolet, aquest dimecres en una roda de premsa. Altaveu

L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet ha dit aquest dimecres que l'acord entre el seu país i Andorra per a l'arribada de les vacunes Moderna ja està a punt, a falta de la signatura i de la seva publicaciò en tractar-se d'un conveni internacional. Ha recordat que el procés contemplava primer l'arribada de les vacunes Pfizer des d'Espanya i l'inici de la vacunació "una cosa que ja està passant", ha dit.

Al mateix temps ja s'han acabat de resoldre els problemes logístiques per a la tramesa dels vials i, ara mateix, tot està a punt.Tribolet ha expressat el seu desig "que es pugui passar ja aquesta pàgina de la pandèmia i les coses puguin tornar poc a poc a la normalitat".

L'ambaixador també s'ha referit al tancament dels remuntadors de les estacions d'esquí franceses i no s'ha mostrat esperançant amb una obertura durant el mes de febrer "perquè la situació de la pandèmia no baixa i no s'estan assolint les xifres necessàries per a una reobertura".

Aquest dimecres hi ha reunió del consell de seguretat de França sobre la situació de la Covid-19 i dijous es farà la roda de premsa setmanal. Tribolet ha explicat que el primer ministre, Jean Castex està en contacte permanent amb els reponsables de les estacions per informar-los".

 

Comentaris

Trending