El brot Covid del restaurant del Tarter ja suma una desena de contagis

Salut ha començat la investigació per esbrinar quin pot haver estat l’origen mentre que Grandvalira inicia cribratges diaris entre els treballadors per evitar fets similars

Una de les zonez de restauració exterior al Tarter.
Una de les zonez de restauració exterior al Tarter.

El brot de coronavirus que ha afectat els empleats d’un dels restaurants del sector del Tarter ja suma deu casos, segons s’ha explicat des del Govern. Salut ha començat les actuacions d’investigació i inspecció per detectar quin pot ser l’origen dels contagis que, cal recordar, han obligat a tancar tots els establiments de menjar d’aquesta part del domini. A banda, des de Grandvalira s’ha informat que, com a mesura de precaució, es procedirà a fer cribratges diaris a tots els seus treballadors.

El brot es va detectar arran que alguns dels empleats comencessin a trobar-se malament. A poc a poc, les proves realitzades han acabat determinant que l’abast del mateix és important. Segons ha explicat la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, ja serien deu les persones contagiades, tot i que cap d’elles seria client. L’afectació, per ara, es limitaria únicament als treballadors de l’establiment.

Zona del restaurant Riba Escorxada aquest cap de setmana passat.

Relacionat

Més neguit a pistes per un brot de Covid entre personal de restauració del Tarter

Des del Govern s’ha indicat que ja s’ha començat la investigació i la inspecció amb l’objectiu de determinar quin pot haver estat l’origen del brot. De fet, aquest mateix matí un tècnic de l’oficina Covid s’hi ha desplaçat ‘in situ’ al local per realitzar indagacions. L’establiment, cal recordar, està tancat com a mesura de precaució adoptada des de Grandvalira, igual que altres restaurants del sector, almenys durant aquest cap de setmana.

Una altra mesura adoptada pel domini fa referència a una intensificació dels controls que es fan a la plantilla. Així, es faran cribratges diaris entre els empleats, per intentar evitar que nous casos de coronavirus puguin tenir una afectació similar a la viscuda en aquest restaurant del Tarter.

Comentaris (6)

Trending