Brot de Covid-19 al Cedre amb quatre residents aïllats

Presenten simptomatologia lleu amb febrícula, tos i estan vacunats, una situació que ha obligat al SAAS a activar els protocols de seguretat

Comentaris

L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma
L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma

La Covid-19 ha tornat a aparèixer al Cedre. El SAAS ha informat que hi ha quatre residents que ha donat positiu per coronavirus. Els afectats estan tots vacunats, amb tos i tenen simptomatologia lleu. Això ha obligat a activar els protocols i aïllar els afectats.

El centre sociosanitari, un dels més afectats durant l’inici de la pandèmia ha registrat un petit brot de Covid-19. Quatre residents han donat positiu, segons informen des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Els padrins presenten símptomes lleus amb febrícula, tos i tots estan vacunats. Aquesta situació ha obligat a activar els protocols de prevenció i seguretat i els afectats estan aïllats.

La venda de tests d'antígens ha patit els darrres dies un petit increment.

Relacionat

Salut no ha detectat encara al país la nova variant Eris del coronavirus

Des de la direcció de la residència s’ha enviat una carta als familiars indicant que “les famílies de les persones positives poden venir a visitar-les previ test negatiu i amb mascareta i prenent les mesures adequades”. En el cas de ser positiu no podran venir al centre. Pel que fa a la resta residents negatius de la tercera planta “poden venir de visita però amb mascareta quirúrgica i a les habitacions”.

A la resta de plantes de la residència, “es pot visitar als usuaris sense problema, però recordem que si alguna persona -visitant, té tos o simptomatologia encara que sigui lleu, seria bo que s'abstingués de venir de visita”.

Tot i el repunt de casos de coronavirus als països veïns, des de Salut s’assegura que hi ha “una certa estabilitat” i no hi ha increment significatiu de contagis. Tot i això, sí que en algunes farmàcies s’haurien registrat un increment de vendes de tests d’antígens.

Comentaris (10)

Trending