Arriben les ambulàncies de la nova concessionària de transport sanitari

El disseny és diferent a l'actual, però ve marcat pel plec de bases del concurs que va licitar el SAAS i que les diferencien de les del SUM

Ambulàncies de la nova concesionària
Ambulàncies de la nova concesionària

Les ambulàncies que han de compondre la flota de l'UTE que es farà càrrec del transport sanitari arriben al país. Aquests dies s'han pogut veure sent transportades fins a destí. D'aquesta manera es va posant solució al problema que hi havia per fer el canvi d'empresa que s'ha anat enrederint mes a mes per temes de fabricació. El disseny és diferent del de l'actual concessionària, però aquest canvi bé marcat pel plec de bases del concurs.

L’1 de setembre és la data prevista per fer el canvi de concessionària de transport sanitari o així ho estipula en la darrera prorroga. De fet, el principal problema que hi havia per poder fer el canvi era les ambulàncies, que s’han retardat més del que és habitual per manca de subministrament a la fàbrica de producció. Un maldecap que, a poc a poc, s’està resolent amb l’arribada dels vehicles al país. De fet, aquests dies s’han pogut veure arribant o sent transportades per dins del país fins al seu destí.

Una ambulància d'ADP.

Relacionat

ADP ‘reté’ com a mínim fins al 31 d’agost el servei de transport sanitari

El disseny exterior, com es pot veure a simple vista, és diferent. Del groc de l’actual ADP (Ambulàncies del Pirineu) al blanc i groc que lluirà l’UTE formada per Ambulàncies Carlemany-Valira-Egara que oferiran el servei sota el nom d’Andorrana de Transport Sanitari; una diferència marcada pel plec de bases publicat en el seu dia pel Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) que d’aquesta manera fa que siguin diferents que les del Servei Urgent Mèdic (SUM).

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending