Saetde tornarà a oferir als esquiadors amb forfet de Grandvalira poder obtenir el d’Arcalís pagant un suplement

L’extra que caldrà abonar voltarà els cent euros -molt probablement noranta- i la societat encampadana ja ha convidat la seva sòcia Ensisa a afegir-se a la mateixa promoció

-
-
Saetde tornarà a oferir aquells esquiadors que tinguin el forfet de temporada per a l’any que ve de Grandvalira poder obtenir, pagant un suplement, el forfet per a tot el curs a Arcalís. La nova accionista majoritària de Secnoa ja ha comunicat la decisió a Ensisa, segons fonts de la societat encampadana, i ha ofert a la seva homòloga canillenca fer la mateixa promoció entre aquells esquiadors que prefereixen els sectors de Soldeu o el Tarter.

La decisió encara no s’ha publicitat perquè s’està pendent de la resposta d’Ensisa, a la qual també se li hauria ofert altres possibilitats combinant serveis que ofereix Grandvalira amb els que posa a disposició dels seus clients Arcalís. Per exemple, aquells que tinguin contractat un monitor  durant uns dies al domini de les valls d’orient, puguin gaudir d’un dia de neu a Ordino amb el mateix monitor. Aquests productes híbrids, però, s’estan acabant de perfilar.

El que no hi ha dubte és que s’oferirà el forfet de temporada d’Arcalís abonant un suplement, que voltarà els cent euros (probablement 90 euros). L’aterratge de Saetde a Secnoa ja va permetre oferir la temporada passada, en el seu tram final, la mateixa proposta a raó de 25 euros suplementaris en el cas de voler el forfet per al que quedava de curs o de 15 euros extra en el cas del tiquet de dia. L’acceptació va ser més que notable les darreres tres setmanes d’obertura d’Arcalís, que va allargar la temporada fins al 30 d’abril degut a les bones condicions de neu que encara presentava l’estació.

El forfet general de Grandvalira té un cost per al curs 2018-2019 de 800 euros, encara que en l’actualitat es pot aconseguir al preu promocional de 640. Aquestes tarifes tenen un munt de variables que es poden consultar a la pàgina electrònica del domini. I és que hi ha variables en funció de l’edat del client o del lloc de residència, per posar dos exemples.

Comentaris (1)

Trending