Saetde admet que la seva intenció és controlar tot l’esquí del Principat

El director general de Pas Grau Internacional afirma que garantir l’operativa tot l’any és la única fórmula d’assegurar la sostenibilitat de la companyia

-
-

"La idea és controlar tot l’esquí andorrà i ser la referència turística del Principat.” La frase és de Julio Ventaja, el director general de Pas Grau Internacional, la divisió global de Saetde. La companyia espera que aquest hivern, que no ha començat massa bé per la manca de neu, sigui més productiva que la passada atès que la Setmana Santa cau més tard que la de l’any que ja s’acaba. Ventaja celebra la incorporació d’Arcalís a Grandvalira i l’acord que garanteix la continuïtat de la marca i el domini.

En una entrevista al rotatiu ‘Expansión’, Ventaja repassa les inversions fetes al conjunt del domini Grandvalira incloent-hi ja Arcalís. Explica la importància del sector de l’esquí per al país i afirma que el gran repte del sector de la neu és ampliar la base de clients. Segons Ventaja, “la demanda de l’esquí no creix, per tant l’important és fidelitzar el visitant”. La qüestió és saber com aconseguir-ho. El director general de Pas Grau repassa la procedència dels clients de Grandvalira, començant pels espanyols (52%) i seguint pels francesos (13%) i els britànics (11%).

Ventaja destaca com n’és d’important per al grup Saetde la divisió internacional exemplificada amb Pas Grau. “És necessari operar tot l’any per garantir la sostenibilitat”, remarca a ‘Expansión, que destaca que “ens dediquem a l’operació de centres d’esquí externs i a l’assessorament en turisme de muntanya, amb projectes en quatre continents. És una manera d’exportar el coneixement d’Andorra”, que parla de les activitats que es fan a Islàndia o a l’Argentina.

Comentaris (8)

Trending