Rios considera que Andorra Turisme “ha deixat de la mà de Déu” tant Encamp com el Pas de la Casa

El PS programarà activitats i animacions per portar turistes a la parròquia

Els candidats del PS a Encamp.
Els candidats del PS a Encamp.
“Hem estat observant que durant anys Andorra Turisme ha fet moltes campanyes a Vivand únicament i a Encamp i al Pas de la Casa sempre se’ns ha deixat de la mà de Déu”, ha denunciat aquest dijous el candidata cònsol major per la candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Encamp, David Rios. És per això que ell i el seu equip s’han plantejat dinamitzar el comerç programant diferents jornades amb activitats i animacions “per provocar que els turismes vinguin i puguin gaudir de la nostra parròquia”, i això vol dir també menjar en els restaurants, fer algunes compres en els comerços i fer nit en els hotels.

La candidatura de PS i Independents d'Encamp ha editat un passamà que entregaran a tots i cadascun dels establiments encampadans amb el que “volem manifestar que estem al costat del comerç, que tenim unes oportunitats molt importants, i a més a més unes propostes molt interessants de cara el comerç, ha explicat David Rios.

Lligams amb la mairie de l’Ospitalet

La candidatura de PS i Independents ha establert uns lligams ferms amb la mairie de l’Ospitalet. Després que la setmana passada l’alcalde de l’Ospitalet, Arnaud Díaz, es reunís amb el candidat a cònsol major, David Rios, aquest dijous el candidat a cònsol menor, Enric Riba, ha assistit, convidat per Díaz, a la inauguració de la Maison des Cimes.

Aquest és un projecte que permetrà l’acollida de sis mares, amb els seus fills, en situació de gran dificultat a partir del proper mes de gener. En l’acte, els membres de la candidatura socialdemòcrata han pogut conversar amb la prefecta de l’Arièja, Chantal Mauchet, entre d’altres personalitats. “Aquests lligams permetran establir futurs intercanvis si diumenge mereixem la confiança dels electors”, ha manifestat Riba.

Comentaris (4)

Trending