Ricardo Darín dona suport als temporers argentins atrapats a Andorra

L’actor i director defensa que compliran el protocol sanitari “per no posar-nos en risc” i demana que “algú atengui la petició” per poder ser repatriats

L'actor i director, Ricardo Darín.
L'actor i director, Ricardo Darín.

Els temporers argentins que es troben atrapats a Andorra després que la campanya d’hivern finalitzés abruptament per l’esclat de la crisi del coronavirus han rebut el suport del conegut actor i director, Ricardo Darin. En un vídeo que ha fet arribar al grup Varados i que aquest ha compartit a les seves xarxes socials. El missatge del cineasta és clar: necessiten tornar a casa i algú ha d’atendre aquesta petició.

En el vídeo, Darín, protagonista entre altres films de ‘Truman’, ‘El secreto de sus ojos’ o ‘Nueve Reinas’, explica que gràcies a un conegut, Santiago Walter, ha tingut coneixement de la situació dels temporers que “ha quedat atrapada a Andorra per qüestions de feina”. L’actor recorda que “ells fan temporades d’esquí i la seva vida és anar i venir”.

L’intèrpret posa en relleu que aquestes persones “han cobert totes les possibilitats del protocol sanitari per no posar-nos en risc” i que, ara, “necessiten tornar a casa”. Per això, reclama “saber si algú vol atendre aquesta sol·licitud”.

El grup VaradosenAndorra ha compartit la gravació a través dels seus comptes a Instagram, Twitter i Facebook i aprofiten per agrair el gest a Darín. L’actor, de fet, coneix de primera mà el Principat, ja que fa uns anys va rodar al país la pel·lícula ‘Nieve negra’.

Etiquetes

Comentaris

Trending