Retencions quilomètriques d’entrada al país i ‘cabreig’ per la pintura que n’ha dificultat la sortida

Com en d’altres ocasions en el que va d’estiu, per accedir al Principat s’han arribat a acumular 8 quilòmetres de cotxes en filera; a la mateixa hora es repintava la senyalització horitzontal

Retencions per arriba al trencall d'Aixovall des d'Andorra la Vella.
Retencions per arriba al trencall d'Aixovall des d'Andorra la Vella.
L’intens volum de trànsit d’entrada al Principat que s’ha viscut aquest dilluns s’ha complementat amb la no més fàcil sortida atès que responsables de la conservació de vies han decidit procedir a mig matí a la senyalització horitzontal de la carretera general CG-1, entre Andorra la Vella i Sant Julià, causant enormes retencions i la indignació de més d’un conductor.

Fins més enllà de les dues de la tarda hi ha hagut una entrada lenta de cotxes al Principat. Especialment densa ha estat la circulació entre les 12 i la 1 del migdia. A la carretera N-145, la carretera que va de la Seu a la frontera, s’han arribat a acumular vuit quilòmetres de cua, és a dir, pràcticament fins a la rotonda d’accés a la capital de l’Alt Urgell. I per l’interior del país, en el tram sud, també hi ha hagut dificultats.

Per arribar fins a Sant Julià no ha estat fàcil. Però és que no ho ha estat ni en sentit nord, és a dir, pujant d’Espanya cap al centre del Principat, ni en sentit sud, per sortir del país. I és que el fet que s’estiguessin repintant les senyalitzacions horitzontals, les ratlles al terra, ha hipotecat els carrils de la via, i per exemple, ha causat una lentitud molt anormal, especialment poc abans del punt del migdia. 

Alguns conductors han denunciat un dispendi de gairebé mitja hora per anar des de l’Estadi comunal fins a la rotonda d’Aixovall. I quan arribaven a aquest punt després de sofrir les retencions per la pintura de la via, s’han trobat que el túnel de la Tàpia estava tancat per tasques de manteniment, unes tasques que han durat uns quaranta minuts entre les 10.47 i les 11.27 hores.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending