Retencions i intensa circulació per accedir al país pel Pont de la Puríssima

Mobilitat registra trànsit lent de fins a tretze quilòmetres sumant-hi la cua a la N-145 i l'entrada al nucli de Sant Julià

Retencions circulatòries just a la zona on es va eliminar el gir a l'esquerra.
Retencions circulatòries just a la zona on es va eliminar el gir a l'esquerra.
El servei de Mobilitat del Principat ja va alertar que les hores amb més afluència de vehicles, per tot el pont de la Puríssima, serien entre les 10 i les 14 hores pel que fa a l'entrada al Principat. I així ha estat, des de primera hora d'aquest matí s'han pogut registrar llargues cues, al migdia - al voltant de les dotze - la cua era de tretze quilòmetres, dels quals quatre pertanyen a l'entrada de Sant Julià en sentit nord i els nou restants al trànsit de l'N-145 en què les retencions han arribat fins a la rotonda de la Seu d'Urgell.

Pel que fa a la sortida de turistes, el servei ha previst que les hores amb més afluència de vehicles durant aquest Pont de la Puríssima – dijous, divendres i dissabte – es duran a terme entre les 17 i les 20 hores. Diumenge la sortida s'estima que serà durant tot el dia per la frontera hispanoandorrana entre les 11 i les 20 hores. Es recomana que els qui vulguin sortir del Principat aquest divendres al vespre, ho facin passades les 21 hores per tal d'evitar retencions. 

És evident doncs, que per aquest pont hi està havent una entrada important de turistes. Mobilitat ha previst l'entrada d'uns 88.000 vehicles al llarg d'aquests quatre dies. Els establiments hotelers encaren els festius amb bones expectatives i l'ocupació dels seus establiments rondarà vers el 80%. Els pàrquings del Principat, que molts d'ells ja estan omplerts, també són un altre reflex de l'afluència de visitants.  

Comentaris

Trending