L’església de Sant Julià acollirà el dia 29 una missa en memòria del jove mort d’accident a Portugal

Jordi Galvao, de 27 anys, havia nascut al Principat i abans de marxar cap al seu país d’origen familiar sempre va viure a la parròquia laurediana, on encara s’hi estan els pares

Comentaris

Jordi Galvao.
Jordi Galvao.

L’església de Sant Julià i Sant Germà, a Sant Julià de Lòria, acollirà dissabte de la setmana que ve, això és el 29 d’agost a 2/4 de 8 de la tarda (19.30 hores), una missa en memòria de Jordi Galvao, el noi de 27 anys que el 25 de juliol, viatjant d’acompanyant en un vehicle, va acabar morint després que l’automòbil acabés en una llacuna a la població de Soajo, molt a prop de la localitat on Galvao vivia des de feia uns anys, a Ermelo, a Portugal.

El jove, que va ser acomiadat i ha estat enterrat al cementiri d’aquella població portuguesa, pocs dies de la seva malaurada defunció, que entre altres va consternar la facultat de la universitat de Viana do Castelo on estudiava, mantenia encara molts vincles al Principat. De fet, Jordi Galvao hi va néixer i va fer tota la seva educació obligatòria. Alhora, malgrat decidir anar a estudiar a Portugal i quedar-s’hi, els seus pares continuen vivint a Sant Julià, on són un matrimoni molt apreciat.

Fill únic, Galvao havia jugat a futbol al Principat i, sobretot, havia integrat el grup folklòric del Centre Cultural de l’Alto Minho. De fet, pare del jove és encara avui el director artístic d’aquest grup, fet que el fa una persona molt coneguda entre la comunitat portuguesa, especialment de la procedent del nord del país, més enllà que en tractar-se d’un conductor professional de transport per a viatgers hi ha moltíssima gent que el coneix. I, per tant, la commoció també s’ha viscut al Principat. La missa és per tributar un record al difunt i donar suport a la seva família.

IMG 3930
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending