Recursos educatius a la xarxa per passar la Pasqua de confinament

L’Escola d’educació de l’UdA posa en marxa l’espai andorraquedatacasa.uda.ad amb materials de creació pròpia i altres de recopilats 

-
-
L’Escola d’educació de la Universitat d’Andorra (UdA) ha posat en marxa una plataforma per recollir recursos educatius, culturals i d’interès general dirigits als escolars per tal que passin aquests dies a casa de la manera més entretinguda possible. La situació excepcional no treu que es facin les dues setmanes de vacances escolars per Pasqua.

Conscients de les dificultats amb què es troben les famílies amb fills en edat escolar a l’hora de passar el confinament a causa de la crisi de la Covid-19, tant l’UdA com especialment els estudiants del bàtxelor d’educació del centre han estat treballant en la recol·lecció o creació dels continguts que ara s’ofereixen.

L’espai, andorraquedatacasa.uda.ad, té la voluntat d’aglutinar materials que les famílies puguin desenvolupar a casa, recursos educatius creats per la Universitat d’Andorra i, en especial, pels estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació, i d’altres recursos externs d’interès que s’han anat recopilant. Tot plegat amb l’objectiu de reforçar la consigna de quedar-se a casa, de promoure la creativitat de la població i d’incentivar que es comparteixin experiències i coneixements amb els infants. 

El projecte Andorraquedatacasa vol animar a tothom, des de persones confinades a casa com professionals que treballen a primera línia, a compartir la seva experiència i coneixement ja sigui a través de vídeos (cuinant, fent esport, mostrant hàbits d’higiene, ensenyant o aprenent a fer alguna cosa, etc.) d’imatges (dibuixos, fotografies, etc.) o de textos (contes, llegendes, recomanacions, poesies, etc). 

Per participar, només cal omplir un formulari i, posteriorment, enviar les produccions per correu electrònic o, en cas que siguin vídeos, a través de portals d’enviament d’arxius de grans dimensions com Wetransfer.com. 

 

Comentaris

Trending