Reasfalten la carretera CG-1 per ‘cobrir’ el clot deixat per la retirada de l’illeta enjardinada

Els treballs, que es preveu que estiguin enllestits a darrera hora de la tarda, estan provocant alguns alentiments en la circulació, especialment en sentit frontera

-
-
Els treballs per ‘cobrir’ el clot que va deixar des de divendres la retirada de l’illeta enjardinada que pocs dies abans s’havia construït a la carretera CG-1, a la sortida sud de Sant Julià, s’han iniciat fa poca estona i es preveu que finalitzin a darrera hora de la tarda. Per motius que no s’han acabat d’aclarir, però després de diverses queixes ciutadanes, l'entrada en campanya electoral amb Joan Travesset d'Units pel Canvi, i una pregunta parlamentària formulada pel conseller general de Terceravia Oliver Alís, divendres, a 48 hores de les eleccions i de sorpresa, es va procedir a eliminar un espai de nova construcció que suposava un coll d’ampolla.

Des d’aquest matí s’està reasfaltant la zona que havia quedat amb el forat producte de la retirada de la illeta. Els treballs s’han iniciat entre la rotonda de Fontaneda i la del Riu d’Auvinyà, més coneguda com la del Sant Eloi. Malgrat que en un primer moment es tapa el forat que hi havia, després es procedeix a renovar tot el paviment. Els encarregats dels treballs són operaris de l’empresa Pavand, especialitzada al Principat en el tractament asfàltic. 


Cues a l'avinguda Francesc Cairat, en sentit sud, a causa de l'alentiment del trànsit, més avall, producte dels treballs d'enquitranament. | B. N.

Els treballs d’asfaltatge, anunciats per Mobilitat a través de les xarxes socials, estan causant algunes retencions. Sobretot, el que generen és un alentiment de la circulació, a primera hora d’aquest matí, especialment en direcció cap a Espanya. De moment, però, l’alteració no és gaire important. A mesura que avanci el dia caldrà veure la repercussió de tot plegat. A la zona s’haurien ara de ‘crear’ dos carrils de circulació, probablement dos en cada sentit.

Comentaris (4)

Trending