Queixes veïnals porten el comú d’Encamp a aturar unes obres ja gairebé acabades 

Una empresa privada havia adequat una mena d’estacionament en un terreny d’un familiar del cònsol sense haver sol·licitat cap mena d’autorització ni complir cap normativa

-
-

Les queixes veïnals han obligat a aturar unes obres ja molt avançades en un cèntric terreny d’Encamp en què una empresa privada del sector de la construcció hi havia adequat una mena d’aparcament per al seu parc mòbil i altra maquinària. De fet, segons les diverses fonts consultades, quan el comú va comunicar l’atur dels treballs ja hi havia a l’interior del solar bona part de la flota de vehicles, que es va haver de retirar.

L’enuig veïnal és molt important. L’espai és molt cèntric -just al carrer de la Vena- i, a més, el terreny és propietat d’un familiar molt proper al cònsol, circumstància que ha fet enfadar encara més els veïns. Les diverses fonts consultades han assegurat que les obres fetes no gaudien de cap mena d’autorització. De fet, ni tan sols s’hauria fet cap sol·licitud a la corporació i, per tant, la comissió d’obres no va mai avaluar el suposat projecte, que de ben segur ni tan sols existeix.

Les fonts consultades han assegurat que més enllà de no tenir permís, el tancat que s’ha fet tampoc no respectaria la normativa vigent i, alhora, afecta un camí empedrat que porta cap a Engolasters i que és molt freqüentat. L’obra principal que s’ha fet hauria estat aplanar el solar una mica més del que ho estava i asfaltar-lo. I això, en gran mesura, ja s’havia dut a terme. El beneficiari o suposat arrendatari de l’espai hauria aprofitat el seus propis mitjans per, fins i tot fora de l’horari laboral, dur a terme els treballs d’adequació.

Comentaris (5)

Trending