Queixes per les incidències del portal virtual de l’agència tributària a un mes del tancament de l’IGI i l’impost de societats

També hi ha hagut anomalies en l’atenció presencial al departament de tributs per anomalies en la xarxa informàtica

Comentaris

-
-
El portal virtual de l’agència tributària no funciona bé. També hi ha hagut diversos problemes en l’atenció presencial perquè, per exemple, no hi havia manera de carregar els programes necessaris. Diversos obligats tributaris han lamentat que a manca de menys d’un mes perquè s’acabi el termini per presentar l’impost de societats de l’exercici 2017 i l’IGI ja hi hagi tot un seguit d’incidències. 

El mateix portal virtual del departament de tributs i fronteres alerta que el proper 8 de juliol, és a dir, diumenge que ve, des de les 9 del matí i fins a les 8 del matí del dia següent, “es produirà un tall en els serveis de consulta i tramitació em línia” per tasques de manteniment. No obstant això, les fonts que s’han posat en contacte amb l’Altaveu han lamentat que “avui dia 2 es troba en les mateixes condicions sense haver arribat a la data indicada”.

Les mateixes fonts han recordat que ja l’any passat hi va haver una incidència similar en les mateixes dates. Les incidències no s’han donat només en el tràmit en línia. També han hagut de marxar amb la cua entre cames diversos obligats tributaris que han anat a realitzar alguns tràmits de forma presencial a l’oficina i, en funció del pas que es tractés, no l’han pogut realitzar. La xarxa de l’agència, almenys en uns casos, anava patint interrupcions que la mantenien inoperativa.

 

Comentaris

Trending