Queixes i malestar per la deixadesa de Naturlandia

Ciutadans del país reivindiquen que les condicions del parc no són les idònies com ara que la cuina presenta una fuita d'aigua o bé que l'aparcament de la cota 1.600m es troba ple de neu fet que impossibilita l'accés dels cotxes

-
-
Naturlandia no deixa d'estar al centre del debat. Aguns ciutadans del país es queixen i mostren el seu malestar per les condicions actuals del parc. Per exemple, expliquen que aquest cap de setmana passat una fuita d'aigua afectava la cuina, la qual es trobava completament inundada, un fet que impossibilita encendre els llums perquè no hi hagi cap curtcircuit elèctric i que això també fa que el bar no pugui oferir els seus serveis perquè es troba sense aigua. Així doncs, la ciutadania manifesta l'estat d'abandonament i deixadesa "absoluta" que presenta Naturlandia.

No poder passar perquè la neu no ha estat retirada dels accessos és un dels problemes que més exposen els que han anat a Naturlandia darrerament. Aquest és una realitat que segons expliquen diversos usuaris presenta tant la terrassa com l'aparcament de la cota 1.600 m en què els cotxes no poden accedir a l'aparcament dins del recinte perquè aquest està ple de neu. Una de les afectades reivindica com pot ser que "de veritat el comú no hagi pogut vetllar per tenir en condicions l'únic poc atractiu que li queda a la parròquia".

També manifesta que molts turistes que venen al país es mostren indignats per l'estat de Naturlandia. I que el cert és que hi ha gent que ve, però el que s'ha de tenir en consideració és si repetiran l'experiència i allò què n'explicaran. Un altra qüestió és precisament que moltes activitats del parc es troben tancades, fet que no permet gaudir de forma completa dels paquets d'activitats que s'ofereixen als usuaris. O bé que el tobotronc, una de les principals atraccions de Naturlandia, no funcioni.

Els usuaris que han pogut conèixer la situació també reivindiquen que a l'hora d'accedir als accessos de les pistes, aquests es troben completament oberts i "sense cap classe de control". De manera que, hi ha gent que va esquiar sense forfet i sense que ningú els digui res, o si més no, així ha estat durant aquest cap de setmana. Així doncs, volen reivindicar que amb les eleccions s'ocupin de Naturlandia, un "espai que cada vegada es fa més difícil de creure que importa a algú amb responsabilitat política", sentencia una afectada.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending