Queixes de veïns de Valira Nova perquè considera que el comú d’Encamp desatén les zones perifèriques

Residents a la urbanització que hi ha a l’accés sud de la parròquia lamenten que la manteniment i la neteja està molt descuidada més enllà del centre 

-
-
Veïns de la urbanització Valira Nova, a l’accés sud de la parròquia d’Encamp, han fet sentir a través de les xarxes socials el seu malestar pel que consideren una maca d’atenció del comú en la neteja i el manteniment de les zones més perifèriques i de menys atractiu turístic, per dir-ho d’alguna manera, de la parròquia. Ho lamenten a partir la brutícia que s’acumula pels carreres i les deixalles que s’amunteguen en papereres i altres dispositius similars del mobiliari urbà.

A partir d’un cas concret actual -diverses bosses d’escombraries amb restes d’una suposada barbacoa que fa quasi una setmana que esperen recollidor al tomb d’una paperera- es posa de manifest l’enuig i descontentament per una situació “que no és ocasional que succeeixi a la zona de Valira Nova”. En aquest sentit, algun dels veïns de la zona lamenten sentir-se “abandonts higiènicament sempre”. Això sí, “en temps normals haurem d’abonar totes i cadascuna de les taxes”.

Els veïns consideren que “està molt bé voler presumir de netejar els carrers del centre” però recorden que “nosaltres també formem part de la parròquia” i “només cal passejar una mica per la zona dels contenidors d’escombraries” per adonar-se que “ningú no passa a netejar” i si ho fa, passen molts dies i, a més a més, es fa amb molt poca cura perquè al redós dels contenidors, a terra, apartant-los una mica, es pot descobrir, denuncien els veïns, brutícia que porta setmanes acumulada.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending