Queixes de veïns de Valira Nova perquè considera que el comú d’Encamp desatén les zones perifèriques

Residents a la urbanització que hi ha a l’accés sud de la parròquia lamenten que la manteniment i la neteja està molt descuidada més enllà del centre 

-
-
Veïns de la urbanització Valira Nova, a l’accés sud de la parròquia d’Encamp, han fet sentir a través de les xarxes socials el seu malestar pel que consideren una maca d’atenció del comú en la neteja i el manteniment de les zones més perifèriques i de menys atractiu turístic, per dir-ho d’alguna manera, de la parròquia. Ho lamenten a partir la brutícia que s’acumula pels carreres i les deixalles que s’amunteguen en papereres i altres dispositius similars del mobiliari urbà.

A partir d’un cas concret actual -diverses bosses d’escombraries amb restes d’una suposada barbacoa que fa quasi una setmana que esperen recollidor al tomb d’una paperera- es posa de manifest l’enuig i descontentament per una situació “que no és ocasional que succeeixi a la zona de Valira Nova”. En aquest sentit, algun dels veïns de la zona lamenten sentir-se “abandonts higiènicament sempre”. Això sí, “en temps normals haurem d’abonar totes i cadascuna de les taxes”.

Els veïns consideren que “està molt bé voler presumir de netejar els carrers del centre” però recorden que “nosaltres també formem part de la parròquia” i “només cal passejar una mica per la zona dels contenidors d’escombraries” per adonar-se que “ningú no passa a netejar” i si ho fa, passen molts dies i, a més a més, es fa amb molt poca cura perquè al redós dels contenidors, a terra, apartant-los una mica, es pot descobrir, denuncien els veïns, brutícia que porta setmanes acumulada.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.