'Protecció especial' per a les obres de Príncep Benlloch

Uns cartells adverteixen que no es pot tocar el material

Un dels cartells de les obres de Príncep Benlloch
Un dels cartells de les obres de Príncep Benlloch
El mes de maig van començar les obres de remodelació de l'avinguda Príncep Benlloch, a Andorra la Vella. Els treballs es fan amb uns cartells que adverteixen que està prohibit tocar material de l'obra perquè hi ha vigilància. És una manera de prevenir bretolades o furts. Amb la reforma s'eixamplaran les voravies (la mitjana que s’aconseguirà és de 2,5 metres a banda i banda), es faran canvis en l’enllumenat (entre d’altres, s’incorporarà llum LED a la voravia) i hi haurà punts d'estacionament de rotació amb un període màxim de 30 minuts. 

L'empresa encarregada de les obres de remodelació de l'avinguda Príncep Benlloch ha posat una cartells en els quals adverteix que està prohibit tocar el material. La magnitud i la varietat dels treballs fa que alguns elements estiguin tot el dia a l'exterior i els cartells són una manera de prevenir bretolades o furts, que no és una cosa aliena al món de la construcció. Les obres van començar el mes de maig i ja estan força avançades.

L'objectiu dels treballs respon a una demanda dels comerciants i veïns de la zona.  Hi haurà una nova connexió amb els carrers adjacents i que se suma a la de l’ascensor públic i les escales de la Quirola que es van obrir l’any passat i que uneix l'avinguda amb el carrer Prat de la Creu. Es tracta de l’adequació d’una nova àrea pública a la zona del Pui, que s’unirà amb l’avinguda Príncep Benlloch i que preveu un nou espai públic i una petita zona verda.

Una altra acció que hi ha prevista per dinamitzar aquesta zona és que properament es traslladarà el departament de Social, que actualment està situat als baixos de l’edifici comunal de noves dependències, a un local de Príncep Benlloch número 59. S'eixamplaran les voravies (la mitjana que s’aconseguirà és de 2,5 metres a banda i banda), es faran canvis en l’enllumenat (entre d’altres, s’incorporarà llum LED a la voravia).

Comentaris

Trending