Protecció Civil alerta de la baixada de temperatures i de nevades a 1.000 metres

Aquest dijous a la tarda arriba un front que deixarà ruixats generalitzats

-
-
Protecció Civil, el Servei de Metereologia d'Andorra i Mobilitat estan avisant a través de les xarxes socials de la baixada de temperatures, la neu i l'obligació de circular amb el cotxe equipat. El motiu és l'arribada d'un front que deixarà ruixats generalitzats. La cota de neu estarà aquest divendres al voltant dels 1.000 metres.

Una gran pertorbació atlàntica arribarà aquest dijous i ens afectarà amb molta intensitat divendres, amb nevades abundoses, especialment a la cara nord.  La neu caurà per sota dels 1.000 metres d'alçada. Els dos dies clau de neu seran divendres, i diumenge, més concentrat al vessant nord.

S'espera que en quatre dies poden caure entre 50 i 100 cm en cotes mitjanes i altes. I serà el vent el que la redistribuirà i la farà saltar d'un costat a un altre. El vent serà un altre dels protagonistes del canvi de temps i bufarà amb força als cims

D'altra banda, aquest dijous ha quedat tancada a la circulació la carretera del coll d'Ordino (CS-340) a partir del quilòmetre 2. Del costat de Canillo, la carretera (CS 240) de Montaup queda oberta al trànsit.

Comentaris

Trending