Professionals de diversos sectors impulsen una plataforma amb activitats per fer a casa

Emquedoacasa.com és una iniciativa de SisèGrau i Visualtec per promoure un dia a dia més entretingut

Comentaris

-
-
SisèGrau i Visualtec i professionals de diversos sectors impulsen la plataforma Emquedoacasa.com amb la voluntat de promoure, durant el confinament provocat per la crisi de la pandèmia, un dia a dia més dinàmic i entretingut. Mitjançant la plataforma digital es pot accedir a diverses activitats i informació d'interès.

La plataforma ofereix activitats de dansa, ioga o tallers de cuina gràcies a la col·laboració de diverses empreses. Mitjançant una agenda es poden consultar les ofertes d'oci de cada dia. També hi ha informació sobre compres, restauració a domicili, recursos infantils, idees d'entreteniment, atenció psicològica o violència de gènere. La plataforma es completa amb un blog.

La iniciativa ha anat a càrrec de les empreses andorranes SisèGrau i Visualtec. La primera treballa  per grans empreses i institucions, així com  en l'acompanyament a pimes en el procés de transformació digital, fent de consultors i assessors, Així mateix, són formadors d’equips i professionals en les disciplines més importants del marketing 'online'. Pel que fa a Visualtec, és una empresa d'informàtica creada l'any 2005.

 

 

Comentaris (2)

Trending