Primers tancaments en uns comerços de Príncep Benlloch al límit de la paciència

Des de la supressió de la parada del bus interurbà les seves vendes han baixat de manera alarmant

Un comerç de l'avinguda Príncep Benlloch que ha tancat fa poc.
Un comerç de l'avinguda Príncep Benlloch que ha tancat fa poc.
Els comerciants de la zona de l'avinguda Príncep Benlloch que està més a prop del comú d'Andorra la Vella estan al límit de la paciència. Han fet reunions, recollides de firmes i propostes però passen els mesos i no tenen resposta. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol va anunciar que traslladaria la parada del bus comunal que hi ha davant del comú al lloc on hi havia la del bus interurbà.

L'anunci de Marsol es va produir el 26 de setembre i des d'aleshores no s'ha fet res i les botigues comencen a tancar. La pròxima setmana hi haurà una nova reunió entre la cònsol major i una representació dels comerciants que volen solucions ja.

Consideren que amb la supressió de la parada del bus interurbà i el seu trasllat al carrer Prat de la Creu, han perdut bona part de les vendes i en alguns establiments, segons els propis comerciants, la disminució ha arribat al 50%.  El problema té el seu orígen en la decisió del comú de no deixar passar vehicles de gran tonatge per Príncep Benlloch i també per l'avinguda Meritxell. Els comerciaants, però, han dit que passes autobusos turístics, alguns d'ells de dos pisos.

Van recollir 400 signatures i no entenen que el Govern hagi resolt altres disfuncions del servei interurbà de bus com ara l'arribada a la part alta d'Escaldes-Engordany i que el seu tema no estigui solucionat. Marsol proposa que hi pot tornar el transport públic entre parròquies però amb uns busos més petits, i els comerciants tenen la sensació que els prenen el pèl. De moment, algun comerç emblemàtic ja ha hagut d'abaixar la persiana,

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending