Vela demana sobre el concurs i adjudicació del transport sanitari

La consellera, conjuntament amb el president socialdemòcrata, Pere López, s’ha reunit amb els representants dels treballadors del servei d’ambulància

Reunió del PS amb els representants dels treballadors del servei d’ambulància
Reunió del PS amb els representants dels treballadors del servei d’ambulància Partit Socialdemòcrata

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha tramitat aquest dijous una demanda d’informació en relació al darrer concurs i adjudicació del transport sanitari assistit no medicalitzat, convocat l’any 2021. Així, es demana el plec de bases del concurs, les ofertes presentades, l’acta de licitació i l’informe d’adjudicació.

De la mateixa manera, Vela vol accés als contractes i ampliacions de contractes signats amb les diferents concessionàries, així com les actes de les reunions realitzades entre el poder adjudicador i els adjudicataris del concurs.

La demanda d’informació s’ha completat després que el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i la pròpia consellera s’hagin reunit amb representants dels treballadors del servei de transport sanitari afectats pel concurs vista la tensió de la que s’ha fet ressò la premsa els darrers dies.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending