El secretari d’Estat d’Economia, nou tresorer de Liberals d’Andorra

Èric Bartolomé agafa el relleu de Maanan Aouraghe, que ha dimitit del càrrec per poder accedir al consell d’administració de l’AFA

El secretari d'Estat d'Economia, Èric Bartolomé.
El secretari d'Estat d'Economia, Èric Bartolomé. sfga

L’actual secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé, és el nou tresorer del partit Liberals d’Andorra. Malgrat que el canvi ja ha estat acordat pels òrgans pertinents, en donar-se durant aquest estiu, com aquell que diu no ha estat encara efectiu. Bartolomé substitueix un ‘històric’ de les finances de la formació des de la seva refundació, Maanan Aouraghe.

Aquest darrer, home de l’estricta confiança del president del partit, Jordi Gallardo, ha estat sempre lligat a Liberals d’Andorra, fent una feina molt efectiva i altament valorada però mantenint-se normalment en segona fila atès que així li ho demanava la seva activitat professional, lligada al món de la fiscalitat i l’economia. Ara, però, i si no hi ha ensurts de darrera hora Aouraghe accedirà al consell d’administració de l’Autoritat Financera (AFA) i d’aquí que s’hagi de deslligar formalment de l’activitat política.

Comentaris (1)

Trending