El PS vol saber si el Govern ja ha decidit que es construeixi un aeroport a Grau Roig

El conseller general Roger Padreny qüestiona l’executiu després que hagi transcendit que s’ha presentat el projecte a l’OACI per tal que atorgui el certificat tècnic de viabilitat

Una imatge d'arxiu de l'aparcament de Grau Roig.
Una imatge d'arxiu de l'aparcament de Grau Roig.

El Partit Socialdemòcrata (PS) no les té totes ni amb el Govern ni amb un eventual aeroport a Grau Roig, respecte del qual la formació no n’és favorable. Però davant el fet que l’executiu hagi pogut demanar certificats de viabilitat a l’Organització internacional d’Aviació Civil (OACI) el conseller general Roger Padreny ha sol·licitat al Govern -a través dels mecanismes que estableix el reglament parlamentari- que exposi sense embuts la seva posició al respecte.

Els representants governamentals haurien de respondre aquest dijous durant la sessió de control parlamentari al Consell General. D’entrada, Padreny vol saber si el Govern és favorable a construir un aeroport en territori andorrà i, si ho és, si seria possible que la proposta triada fos la que s’estava projectant, especialment impulsada per la Cambra de Comerç, a Grau Roig.

La demanda ve a tomb pel fet que hagi transcendit als mitjans de comunicació, en aquest cas a ‘Diari d’Andorra’, que el Govern hauria tramès a l’OACI el projecte d’aeroport a Grau Roig per tal que aquest organisme internacional emeti els certificats tècnics corresponents que avalin la viabilitat de la proposta.

Comentaris

Trending