El PS qualifica d’arrogant Gallardo i critica Calvó per fomentar la impunitat

Els socialdemòcrates lamenten l'actitud del titular d'Economia i Presidència en el tema de l'heliport i de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sosteniblitat per l'estalvi energètic que alguns comerços no duen a terme

Comentaris

Pere Baró i Pere López durant la roda de premsa.
Pere Baró i Pere López durant la roda de premsa. BRU NOYA

El president i el secretari d'organització del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López i Pere Baró han valorat la darrera sessió del Consell General de preguntes al Govern lamentant l'actitud del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo en el tema del futur heliport i de la titular de la cartera de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat per l'estalvi energètic que alguns comerços no duen a terme.

Pere Baró ha explicat també que "no entén la deixadesa per part de govern en pagar als proveïdors ja que es tracta sovint de petites empreses. Pel que fa a la resposta sobre l'estalvi energètic als comerços consideren que la ministra Sílvia Calvó no es passeja per comprovar que molts comerços, perfumeries i establiments de moda de les principals avingudes, no respecten la llei. "O no es diu la veritat o no li consta", ha dit Baró.

Pere López ha fet esment a un "govern que no compleix la llei". Sobre el consum energètic dels locals creu que en la resposta de Calvó "hi havia una certa sensació d'impunitat. Només cal fer una volta per les principals avingudes. “Ens vam quedar bastant sorpresos de la resposta per part de la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, qui va assegurar que aquests comerços compleixen amb les mesures.". Per López, "si hi ha un reglament que aquest Govern ha decidit fer que s'apliqui. Això és la nostra demanda i que quan manifestament no s'està aplicant que ningú es molesti perquè el principal partit de l'oposició demani el compliment d'allò que el Govern fa unes setmanes que ha decretat". 

Pel que fa a l'heliport, López ha recordat que aquest dijous es debatrà sobre la moció que ha entrat el grup parlamentari per aturar aquest projecte, que no compleix amb els requisits del concurs publicat i que, a més, ha multiplicat el seu pressupost per tres i el Govern no ha volgut justificar en cap de les peticions dels socialdemòcrates. El president del PS ha subratllat la mala gestió del diner públic que s’està fent amb aquest projecte i ha apel·lat a la responsabilitat dels consellers generals. Els dos dirigents socialdemòcrates han tornat a demanar la convocatòria d'eleccions.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending