PS + Independents d’Andorra la Vella estrenen canal de WhatsApp

La iniciativa s’ha dut a terme amb l’objectiu de rebre les propostes i dubtes de la ciutadania

El cartell de la iniciativa amb la consellera de la minoria, Dolors Carmona PS

El Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella ha obert un nou canal de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d’un WhatsApp -amb el número de telèfon +376 649 164- al qual els ciutadans podran fer arribar els seus dubtes i propostes. En aquest sentit, els consellers socialdemòcrates del comú de la capital s’han compromès a donar resposta, demanar informació a les comissions i fins i tot presentar les inquietuds de la ciutadania al Consell de Comú com a precs i preguntes si escau.

Durant el confinament de la passada primavera, els tres consellers socialdemòcrates ja van engegar una campanya sota el lema “Al teu costat”, posant-se a disposició de la ciutadania perquè els fessin arribar neguits i propostes a través del correu electrònic. Ara, aquesta possibilitat s’amplia amb el canal de WhatsApp, “per facilitar encara més” que els ciutadans els contactin. Segons ha explicat el conseller Sergi González, alguns conciutadans els aturen pel carrer o els contacten personalment per demanar-los informació sobre diverses qüestions relacionades amb el Comú, i és per això que s’obre el canal de comunicació.

“Els ciutadans d’Andorra la Vella tenen preguntes, inquietuds; són moments de gran incertesa i amb un present i futur una mica complicat”, ha expressat González, que considera que el canal de WhatsApp “pot ser una bona eina perquè ens facin arribar propostes, dubtes i qüestions que els puguin interessar o que volen transmetre a la corporació”. En aquest punt, el conseller socialdemòcrata ha recordat que la minoria forma part de la corporació i que, com a tal, poden preguntar i traslladar propostes a la majoria.

Etiquetes: