La política d’infraestructures energètiques de FEDA genera dubtes a Andorra Endavant

La consellera general Noemí Amador fa una bateria de preguntes a la companyia perquè aclareixi des dels clients que té la xarxa de calor de Soldeu a l’estat en què es troba el projecte del parc eòlic del pic del Maià

Noemí Amador i Carine Montaner un compareixença al Consell General.
Noemí Amador i Carine Montaner un compareixença al Consell General. ANDORRA ENDAVANT

La política d’infraestructures energètiques que està duent a terme FEDA genera dubtes en el grup parlamentari d’Andorra Endavant. Per mirar d’aclarir-los, la consellera general Noemí Amador, usant els canals parlamentaris establerts, ha formalitzat una bateria de preguntes a l’operadora de l’energia.

Així, per exemple, Amador es demana, tenint en compte la gran inversió d’un valor de cin milions d’euros pel que fa el conveni energètic firmat entre el comú de Canillo i FEDA Ecoterm, Andorra Endavant es pregunta a quantes llars es dona servei amb aquesta xarxa. Sobre el parc fotovoltaic d’energia solar a Grau Roig, el grup parlamentari es demana si el parc en qüestió aconsegueix una producció d’electricitat òptima i en consonància als estudis que es van realitzar. Sol·licita informació sobre les xifres de producció d’electricitat del parc.

Així mateix, la parlamentària aprofita també per demanar en quina situació es troba el projecte del parc eòlic al pic del Maià. El grup parlamentari Andorra Endavant vol saber si és un projecte que es tirarà finalment endavant i si també, es preveu construir un parc fotovoltaic a Encamp i Pal, tal i com s’havia comentat.

PLA RENOVA

Relatiu al Pla Renova i tenint en compte les subvencions destinades al canvi del sistemes de calefacció per sistemes més eficients i sostenibles, el grup parlamentari Andorra Endavant demana a Govern si té previst revisar el repartiment de costos dels mínims de despeses de consum de calefacció, aigua calenta o refrigeració i suprimir aquests costos en benefici dels propietaris que han apostat per un canvi de sistema.

Comentaris (5)

Trending