Pere López optarà a ser cap de Govern amb l'habitatge com aspecte clau del programa

Serà la tercera vegada que es presenta com a candidat, però amb la mateixa il·lusió de fer d'Andorra un país per a tothom

Pere Baró i Pere López en la compareixença per oficialitzar el nom de la persona que optarà a ser cap de Govern.
Pere Baró i Pere López en la compareixença per oficialitzar el nom de la persona que optarà a ser cap de Govern.

Pere López optarà, per tercera vegada, a ser cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata (PS) després que la comissió de candidatures hagi validat aquest matí els avals presentats pel candidat. Tot i la seva trajectòria dins de la política, la il·lusió i les ganes les manté intacte: “El meu somni és el mateix que quan vaig començar a fer política, fer d’Andorra un país on la gent visqui bé, ningú es quedi enrere i tothom tingui possibilitats, els joves puguin construir el seu futur i tothom tingui el seu espai”.

Tot  això, és conscient que, avui en dia, el país “està en un dels moments econòmics més complicats de la seva història” i “a les portes de la pitjor crisi de poder adquisitiu”. És per aquest motiu que demana que "la gent reaccioni” i que “miri el que el Govern ha fet” en els darrers anys. De fet, ha deixat entreveure quin serà un dels seus eixos centrals de la campanya electoral: l’habitatge. “Amb voluntat política es pot solucionar (el problema de l’habitatge) i, si hi ha un partit que té aquesta voluntat, aquest és el PS”, ha assegurat López.

A més, també ha avisat, en cas que no hi hagi cap canvi polític, vindran anys complicats on s’ha afegit perquè no “s’ha volgut afrontar els problemes estructurals” en els darrers anys, principalment en matèria d’habitatge, i per altres de més conjunturals com l’encariment dels preus o l’IPC, entre altres.

Aquestes han estat la tercera ocasió que la formació política ha celebrat unes primàries. En aquesta ocasió només s’ha presentat una candidatura que, pel secretari d’organització, Pere Baró, significa que “tenim clar quin és el camí a seguir i quin estil de cap de Govern volem”: “Veterà amb experiència política i que vetlli pel benestar de tota la ciutadania i no només per una petita part d’ella”, ha assegurat. Per la seva part, López ha acceptat el repte de e “capitanejar aquest procés important de final de legislatura” i afrontar les eleccions.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending