Montaner qüestiona la implantació de Grifols pels Pandora Papers i pel risc sísmic

Pregunta a Govern si no pensa que la seva presència pot contribuir a debilitar encara més la plaça financera i si un terratrèmol és compatible amb un projecte de bioseguretat 3

Comentaris

Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat.
Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general no adscrita, Carine Montaner formula dues preguntes a Govern relatives a l'acord amb Grifols. Ho fa després de la publicació dels Pandora Papers on relacionen la multinacional amb l'evasió fiscal. Així mateix, demana si és compatible el risc sísmic del país amb el projecte de bioseguretat 3 de Grifols. Argumenta que el sisme, amb epicentre a Os de Civís "ha fet tremolar molts edificis del país de manera notable".

En relació als Pandora Papers pregunta a Govern "si continua creient que l’arribada de Grifols és beneficiosa per Andorra i si no pensa que la seva presència pot contribuir a debilitar encara més la plaça financera, tacar el nom del país a nivell internacional que ha fet molts esforços per sortir de la llista de paradisos fiscals".

Les dues preguntes han entrat a tràmit parlamentari aquest dilluns. La setmana passada  va presentar un recurs administratiu a Govern on sol·licita la nul·litat de ple dret del contracte amb Grifols per a la instal·lació d'un laboratori a Ordino.

Comentaris (3)

Trending