Montaner “celebra” que els alts càrrecs de Govern i majoria acceptin congelar-se el sou

La consellera general no adscrita recorda que va proposar al setembre abaixar aquests salaris i que, llavors, se la va titllar de “populista”

Comentaris

La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari.
La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari. Toni Solanelles

Andorra Endavant “celebra” el que considera un canvi de postura de la majoria pel que fa als salaris dels alts càrrecs. Des de la formació que lidera Carine Montaner s’ha volgut recordar que, al setembre, es va proposar una reducció d’aquestes remuneracions, tot lamentant que, llavors, se la va acusar de “populista”. Ara, es mostra satisfacció arran de l’anunci fet dimarts pels grups que dona suport a Govern.

En l’escrit, Andorra Endavant recorda que “durant la sessió de Consell General del 13 de setembre vam proposar una reducció dels salaris dels polítics i dels alts càrrecs de l’administració pública”. La resposta del cap de Govern, remarquen, va ser “insinuar que era populista i que ni de bon tros arreglaria el problema de les finances públiques”.

Ara, en canvi, sí que hi ha disposició a limitar la pujada. “Celebrem que la majoria s’adoni que la nostra proposta tenia sentit”, comenten en el comunicat, per indicar posteriorment que “veiem que molt sovint, la majoria al poder ens titlla de tots els noms i que després el que fa és aplicar en part el que havíem proposat”, una forma de fer que “lamenten”, ja que suposa “atacar de seguida altres colors polítics considerats com els adversaris  en canvi de reflexionar sobre el fons de la proposta”. Per això, s’entén que “fa falta maduresa política en aquesta legislatura”.

L’escrit també aprofita per recordar que Montaner, en el seu dia, “va triar continuar servint al poble andorrà després de la separació amb Terceravia, tot assumint una baixada de salari”. I també apunta que “va assumir perdre diners respecte al seu sou de professora fixa a la Universitat d’Andorra”.

Comentaris (7)

Trending