Jordi Cerqueda assumeix la presidència del comitè parroquial liberal d’Andorra la Vella

El grup de la capital és el primer que fa una renovació de càrrecs per començar a encarar les futures comunals més enllà d’animar la recerca de candidats per a l’executiva nacional

Jordi Cerqueda durant un acte de Liberals.
Jordi Cerqueda durant un acte de Liberals. arxiu

Jordi Cerqueda assumeix la presidència del comitè parroquial de Liberals a Andorra la Vella. Així ho ha acordat el grup en una trobada que ha mantingut aquest vespre i que tenia com a principal punt de l’ordre del dia la renovació de càrrecs. Cerqueda substitueix Gerard Estrella al capdavant del comitè. Segons les fonts consultades, més enllà d’algunes motivacions personals, els canvis es fan per visualitzar que els liberals continuen vius i en moviment i per començar a encarar les comunals.

Estrella continuarà amb la seva tasca de conseller major del comú de la capital i seguirà donant suport al partit, tant a nivell parroquial com estatal. Però difícilment assumeixi altres càrrecs de responsabilitat. Cerqueda ja va estar a punt d’agafar les regnes de l’executiva nacional juntament amb Cristina Rico, però la causa judicial que encara té oberta el partit en relació amb el deute que durant anys va arrossegar el Partit Liberal (PLA) els van fer fer enrere. Posar-se al capdavant del comitè parroquial, però, és una altra cosa.

Juntament amb Cerqueda, els dos altres càrrecs orgànics del comitè parroquial són Víctor Pintos (secretari) i Gerard Bonell (tresorer). El primer, conseller general no adscrit en l’actualitat, continua en un càrrec que ja ostentava i que malgrat la tasca parlamentària, per a la qual Estrella li ha brindat el seu suport des d’allà on pugui i calgui, continuarà duent a terme tot i que inicialment s’havia plantejat de deixar-ho. Bonell substitueix Letícia Teixeira, que va deixar el partit per incorporar-se a Demòcrates.

En principi, les properes setmanes s’haurien d’anar renovant els comitès locals de totes les parròquies on Liberals d’Andorra hi té implantació. La idea seria arribar amb cares noves al congrés que al setembre hauria d’escollir una executiva amb plenes facultats i renovació per substituir l’actualment liderada per Jordi Gallardo i Maribel Lafoz i que exerceix en funcions.

Comentaris

Trending