Isak Férriz, entre els més de 300 signants d’un manifest de suport a Ada Colau

El text elaborat de cara a les eleccions municipals del proper diumenge, recull que Barcelona decidirà "si continua el canvi iniciat l'any 2015 o fa marxa enrere i torna a models del passat"

Comentaris

Isak Férriz
Isak Férriz

L'actor i director andorrà Isak Férriz figura entre els més de 300 signants d'un manifest de suport a Ada Colau. L'alcaldessa de Barcelona es presenta a la reelecció a les eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig. El text recull que Barcelona decidirà "si continua el canvi iniciat l'any 2015 o fa marxa enrere i torna a models del passat".

Entre els signants hi ha el catedràtic de dret constitucional Javier Pérez Royo, l'escriptora Rosa Regàs, l'actriu Judit Martín, el dramaturg Guillem Clua, l'actor Juan Diego Botto, la periodista i humorista Ana Polo, l'actor i guionista Carlos Bardem, el pallasso Tortell Poltrona o la directora de cinema Neus Ballús, entre altres. El manifest conclou que la ciutat "es mereix seguir avançant, mirar al futur amb optimisme i consolidar el canvi amb Ada Colau al capdavant d'un govern progressista".

Colau ha explicat que no són temps senzills i ha reivindicat que cal interessar-se per la política: “Perquè no ens la facin en nom nostre”. La candidata també ha advertit que el demà és cada dia més terrorífic si no s’actua. “Es tracta de junts no resignar-nos i seguir obrint camí”, ha afegit.

Férriz ha participat en el rodatge d'una sèrie que emetrà la plataforma digital Netflix. La minisèrie en qüestió, que té els actors Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó com a caps de cartell, es basa en el cas del crim de la guàrdia urbana de Barcelona. La producció televisiva es denominarà ‘El cuerpo en llamas’.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending