Una experta en diplomàcia europea serà la número 2 a la llista nacional d’Acció

Pallarés tria l’escaldenca Noëlia Souque com a acompanyant al capdavant de la candidatura, mentre es treballa en les propostes parroquials a Escaldes i la Massana

Comentaris

Noëlia Souque parlant amb Judith Pallarés.
Noëlia Souque parlant amb Judith Pallarés. ACCIÓ

Una experta en diplomàcia europea i afers polítics de la UE, l’escaldenca Noëlia Souque Caldato, serà la número 2 de la llista nacional d’Acció. Judith Pallarés, la líder de la formació i cap de candidatura, ha elegit una persona de la seva extrema confiança personal. De fet, Souque, que ha viscut durant una dotzena d’anys a Brussel·les, ja va tenir protagonisme durant la presentació de la formació escindida de Liberals.

Pallarés ha presentat formalment Souque al comitè executiu de la formació aquesta tarda. Souque és llicenciada en Dret Internacional i Europeu i està especialitzada en la diplomàcia europea. Ha estat dotze anys treballant a Brussel·les, centrada en els Afers Polítics de la Unió Europea. Posteriorment, es va especialitzar a assessorar empreses en les seves relacions amb les institucions europees.

Fruit d’aquest assessorament també ha establert col·laboracions clau amb organismes de les Nacions Unides, arribant a ser portaveu de l’agenda de diversitat, inclusió, igualtat de gènere i empoderament de les dones al Pacte Mundial de les Nacions Unides. Pel que fa a la seva trajectòria política, Souque sempre ha estat vinculada al liberalisme i en el seu moment va ser la militant més jove del Partit Liberal d’Andorra.

photo 5989901536240712303 y
Reunió de l'executiva d'Acció.

Durant el transcurs de l’executiva, s’ha deixat clar que la formació treballa en la confecció de la totalitat de la llista nacional i, alhora, que s’està elaborant la candidatura parroquial que es pensa presentar a la Massana i la que es farà conjuntament amb Demòcrates a Escaldes. Alhora, l’executiva d’acció ha acordat convocar una assemblea general extraordinària per validar les llistes electorals amb les quals es concorrerà a les eleccions diumenge a la tarda.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending