L’executiva de DA destaca la “valentia” del programa Horitzó 2023

El ministre de Finances, Eric Jover, presenta a la direcció de la formació ‘taronja’ els eixos del pla que reformula el full de ruta del Govern davant la crisi del coronavirus

Jover ha presentat els eixos d'Horitzó 2023 a l'executiva de Demòcrates.
Jover ha presentat els eixos d'Horitzó 2023 a l'executiva de Demòcrates.

Els membres del comitè executiu de Demòcrates (DA) s’han reunit aquest dijous (presencialment i també telemàticament), per avaluar el contingut del pla d’acció Horitzó 23, el full de ruta del Govern per a la legislatura en curs i adaptat a les circumstàncies que ha deixat la crisi de la Covid-19. El ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, ha fet una extensa presentació als membres de l’Executiva amb els principals eixos del document i sobre com es distribuiran en els propers tres anys.

L’H23 fixa les bases del progrés d’Andorra i quines han de ser les polítiques públiques encarades a seguir generant riquesa i benestar. “És la clara manifestació de la capacitat i responsabilitat de governar de l’executiu”, ha manifestat el secretari general del partit, Jaume Serra. I aquesta missió de governar es fa a través d’un document que, per als ‘taronja’, suposa “valentia”, perquè defineix públicament i de manera concreta quins són els projectes prioritaris, quins es descarten, i quins han de ser els pilars fonamentals de la recuperació pels propers tres anys, així com també d’un futur ja a més anys vista.

Serra ha apuntat que el més fàcil “hauria estat no dir res”, però ha remarcat que el Govern ha optat per pronunciar-se amb transparència. I és que, ha afegit Serra, “governar exigeix triar entre alternatives difícils i complexes, que encara ho són més en situacions com l’actual”.

En acabar la presentació, els membres de l’executiva han fet aportacions per enriquir el document, que s’enllestirà definitivament al setembre coincidint amb el debat d’orientació política i després que el Govern el sotmeti a l’opinió de grups parlamentaris, actors socials i econòmics del país.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending