Èric Alguacil deixa Acció en desacord amb la política de pactes de la formació

Qui va ser conseller comunal a Encamp el darrer mandat i anteriorment vicepresident liberal és ara políticament independent i prefereix mantenir-se en un segon pla

Èric Alguacil.
Èric Alguacil. ARXIU

Qui va ser conseller comunal a Encamp el darrer mandat i, anteriorment, havia ostentat una de les vicepresidències de Liberals d’Andorra abans de les múltiples fractures que hi va haver, Èric Alguacil, ha deixat Acció, la formació a la qual va passar després de la penúltima trencadissa que hi va haver a la formació que llavors presidia Jordi Gallardo, que va veure com Judith Pallarés li qüestionava el lideratge. La política de pactes de la formació ara liderada per l’exministra va ser el detonador de la sortida d’Alguacil.

Segons que ha sabut ara l’Altaveu, l’exconseller, que ja no va concórrer als comicis comunals del desembre passat, va decidir abandonar Acció una vegada passades les eleccions i després de comprovar com s’havien gestionat els pactes des de la direcció del partit. Alguacil, advocat de formació i activitat professional, no va acabar d’entendre, segons les fonts, la geomètrica variable que va dictar la direcció del partit en matèria d’aliances per les comunals.

O dit d’una altra manera, que a Encamp Acció no participés de pactes i en altres parròquies sí, no va ser entès per Alguacil, que, a nivell personal, manté una excel·lent relació amb la majoria dels integrants d’Acció que encara hi són, però que políticament ha decidit mantenir la seva independència alhora que ha preferit passar a un segon pla i prioritzar, ara per ara, la seva tasca professional.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending